Puglia Snegler - Puglia Snegler
Det dreier seg om sneglene av arten Helix Aperta med sitt typiske hvite operculum. Det er en svært ettertraktet snegle og ansett som en deilig matrett i hele Apulia, og er gjenstand for mange typiske retter. En av de vanligste variasjonene er som følger: sneglene vaskes, operculum fjernes, og de legges i bløt i vann. I en kjele freser vi rikelig med løk skåret i skiver i ekstra jomfruolivenolje; deretter tilsetter vi salt, pepper, de godt avsilte sneglene og noen laurbærblader. Vi lager mat på høy varme, og når oljen begynner å komme opp til overflaten igjen, heller vi i et glass rosévin og lar det fordampe. Krydre med salt og server varmt.
PRODUKTEGENSKAPER OG SALGSBETINGELSER
100% naturlige snegler, allerede renset og klargjort, klare til å spise
Rabattperiode: tilgjengelig hele året
Pakket i esker fra 1 kg til 5 kg.
Minimumsbestilling: 500 kg